Hotel > Perancis > ArcueilCachan > Hôtel Stars Arcueil

 


  

Hôtel Stars Arcueil

2 star hotel    110 Rue Camille Desmoulins  2.7/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel Stars Arcueil

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 5 Arcueil hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi menyeronokkan Penginapan berdekatan Cachan
Hôtel Stars Arcueil adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Cachan daripada Arcueil, Perancis. Pernilaian 2 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 5 dalam Arcueil berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 98 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 47.5 untuk EUR 88.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hôtel Stars Arcueil terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rue Danton dan Rue Courtois. Maison de la Mutualite dan Theatre de l'Odeon juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Arcueil.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cachan dan Villejuif yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Gentilly, L'Haÿ-les-Roses dan Le Kremlin-Bicetre juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Arcueil.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hôtel Stars Arcueil dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Arcueil ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk H+¦tel Stars Paris Arcueil bintang 0 adalah berhampiran untuk Hôtel Stars Arcueil. Juga dalam kawasan adalah Villa Bellagio Villejuif dan Campanile Villejuif itu. Untuk pilihan lain cuba La Maison Du Coteau yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel Stars Arcueil.

Hôtel Stars Arcueil

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4365s