Hotel > Perancis > Villefranche-sur-MerBeaulieu-sur-Mer > Hôtel Le Versailles Villefranche-sur-Mer

 


  

Hôtel Le Versailles Villefranche-sur-Mer

3 star hotel    7 Bd Princesse Grâce De Monaco  4.2/5 "Cemerlang"  (110 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel Le Versailles Villefranche-sur-Mer

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 14 Villefranche-sur-Mer hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hôtel Le Versailles dalam Beaulieu-sur-Mer
Hôtel Le Versailles adalah penginapan dicemburui dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Beaulieu-sur-Mer daripada Villefranche-sur-Mer, Perancis. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 14 dalam Villefranche-sur-Mer, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 46 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 140 untuk EUR 300.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hôtel Le Versailles terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Musee d'Art Moderne et d'Art Contemporain dan Baie de Beaulieu. Baie des Anges dan Stade Louis Deux juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Villefranche-sur-Mer.

Apabila Villefranche-sur-Mer, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Beaulieu-sur-Mer dan Saint-Jean-Cap-Ferrat, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Cimiez, Saint-Andre-de-la-Roche dan La Trinite juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Villefranche-sur-Mer.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hôtel Le Versailles. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Villefranche-sur-Mer ada ke kiri.

Hotel berhampiran Beaulieu-sur-Mer
3 bintang Hôtel La Flore dan Hotel De La Darse yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hôtel Riviera Villefranche dan Apartment Les Oliviers Villefranche sur Mer adalah alternatif yang hebat berhampiran Hôtel Le Versailles.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel Le Versailles Villefranche-sur-Mer.

Hôtel Le Versailles Villefranche-sur-Mer

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s