Hotel > Perancis > L'Alpe-d'HuezHuez > Hôtel Eliova Le Chaix L'Alpe-d'Huez

 


  

Hôtel Eliova Le Chaix L'Alpe-d'Huez

2 star hotel    Avenue Du Rif Nel  2/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel Eliova Le Chaix L'Alpe-d'Huez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 3 L'Alpe-d'Huez hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bajet Penginapan di L'Alpe-d'Huez
Hôtel Eliova Le Chaix adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Huez daripada L'Alpe-d'Huez, Perancis. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 4 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 3 L'Alpe-d'Huez dan berada di kedudukan nombor 9th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 120 untuk EUR 135. Terdapat 32 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila L'Alpe-d'Huez, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Huez dan Chatelard, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Sardonne, La Garde Villard-Reculas dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hôtel Eliova Le Chaix dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di L'Alpe-d'Huez ke kiri.

Hotel berhampiran Huez
0 bintang Chalet Minou dan Résidence CGH Le Cristal de l'Alpe yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Le Dôme dan SportHotel Beausoleil adalah alternatif yang hebat berhampiran Hôtel Eliova Le Chaix.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel Eliova Le Chaix L'Alpe-d'Huez.

Hôtel Eliova Le Chaix L'Alpe-d'Huez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0781s