Hotel > Perancis > Pont-à-MoussonMaidieres > Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés Pont-à-Mousson

 


  

Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés Pont-à-Mousson

3 star hotel    1 Rue Damay BP 125  3.8/5 "Baik"  (36 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés Pont-à-Mousson

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Pont-à-Mousson hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Penginapan di Pont-à-Mousson
Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés adalah hotel menarik terletak di Pont-à-Mousson Perancis dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan gembira. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu.

Bilik
Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés mempunyai 71 mudah tetapi menyeronokkan bilik dan kadar dari EUR 75 kepada EUR 116.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Pont-à-Mousson terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Malzeville TV Mast dan Dudelange TV Tower. Sendemast Perl - Moseltal dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Pont-à-Mousson, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Maidieres dan Mousson, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Blenod-les-Pont-a-Mousson, Atton dan Montauville juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Pont-à-Mousson.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Pont-à-Mousson ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Abbaye Des Premontres Hotel Pont-A-Mousson bintang 3 adalah berhampiran untuk Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés. Juga dalam kawasan adalah Hôtel Restaurant Bagatelle dan Kyriad Design Enzo Pont-à-Mousson itu. Untuk pilihan lain cuba Comfort Hotel Enzo Pont A Mousson yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés Pont-à-Mousson.

Hôtel de l'Abbaye des Prémontrés Pont-à-Mousson

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3916s