Hotel > Norway > StrandeSkei > Gudbrandsgard Hotel Strande

 


  

Gudbrandsgard Hotel Strande

4 star hotel    Kvitfjell Mellomstasjon  3/5 "Sederhana"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gudbrandsgard Hotel Strande

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Strande hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gudbrandsgard Hotel dalam Skei
Gudbrandsgard Hotel adalah hotel baik yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Skei daripada Strande, Norway. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6 - menjadikannya pilihan bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu. Penginapan dicemburui menikmati beberapa kemudahan cemerlang seperti Bilik Kecergasan Senaman dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk kolam renang, Pusat Kecantikan dan Haiwan Bela Mesra.

Bilik
Gudbrandsgard Hotel mempunyai 79 selesa bilik dan kadar dari NOK 865 kepada NOK 5970.

kawasan tempatan perbandingan seperti Skei dan Skeikampen yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Svingvoll, Kolbu dan Oyer (Hafjell) juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Strande.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Gudbrandsgard Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Strande ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kvitfjell Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Gudbrandsgard Hotel. Juga dalam kawasan adalah Studio H Apartments dan Thon Hotel Gausdal itu. Untuk pilihan lain cuba Thon Hotel Skeikampen yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gudbrandsgard Hotel Strande.

Gudbrandsgard Hotel Strande

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s