Hotel > Poland > MalborkKaldowo > Grot Hotel Malbork

 


  

Grot Hotel Malbork

3 star hotel    Kościuszki 22D  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grot Hotel Malbork

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Malbork hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sesuai Grot Hotel
Grot Hotel adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Kaldowo daripada Malbork, Poland. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bersantai. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu. Penginapan bernas menikmati beberapa kemudahan julat-pertengahan seperti Restoran dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Pembantu Kunjungan, Haiwan Bela Mesra dan Pusat Kecantikan disediakan semasa masa anda di Grot Hotel.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PLN 160.65 untuk PLN 469. Terdapat 18 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Malbork terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Centrum Kultury dan Polonia Gdansk. Gdansk dan Baltyk Gdynia juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kaldowo dan Nowa Wies yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Malbork. Grobelno, Piaski dan Sztumskie Przedmicscie juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Malbork.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Grot Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Malbork ke kiri.

Hotel berhampiran Kaldowo
3 bintang Hotel Centrum Malbork dan Pokoje Gościnne vis a vis Zamku yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Dedal dan Hotel Majewski adalah alternatif yang hebat berhampiran Grot Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grot Hotel Malbork.

Grot Hotel Malbork

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s