Hotel > Itali > Madonna di CampiglioCasetti > Hotel Grifone Madonna di Campiglio

 


  

Hotel Grifone Madonna di Campiglio

4 star hotel    Via Vallesinella 7  3.5/5 "Baik"  (31 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Grifone Madonna di Campiglio

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 74 Madonna di Campiglio hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Terang Penginapan
Hotel Grifone 4 bintang adalah penginapan luarbiasa dalam Casetti, dalam Madonna di Campiglio, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7 - menjadikannya pilihan pertengahan tetapi sangat bagus. Ia juga kini menduduki tempat 10th daripada hotel 74 dalam Madonna di Campiglio berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 38 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 110 untuk EUR 520.

Lokasi
Sebagai 10th yang paling popular dalam hotel Madonna di Campiglio terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ponte de le Scale dan Museo Diocesano Tridentino. FBK-Irst dan Villazano Mediumwave Transmitter juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Casetti dan Sant'Antonio di Mavignola yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Madonna di Campiglio. Marilleva 1400, Folgarida dan Carisolo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Madonna di Campiglio.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Grifone dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Madonna di Campiglio ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Italo bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Grifone. Juga dalam kawasan adalah Hotel Palù dan RTA - Hotel Residence Al Laghetto itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Chalet All'Imperatore yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Grifone Madonna di Campiglio. Hotel Grifone Madonna di Campiglio

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.0000s