Hotel > Thailand > Ban Laem Mong KhoiBan Sam Khot Lang > Green River Hill Resort Ban Laem Mong Khoi

 


  

Green River Hill Resort Ban Laem Mong Khoi

3 star hotel    153 Moo 1 Thakadan, Srisawat, Kanchanaburi  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Green River Hill Resort Ban Laem Mong Khoi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Ban Laem Mong Khoi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Ban Laem Mong Khoi
Green River Hill Resort adalah hotel pemilihan terletak di Ban Laem Mong Khoi Thailand dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1 Ban Laem Mong Khoi dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 900 untuk THB 3000. Terdapat 30 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Ban Laem Mong Khoi, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Sam Khot Lang dan Ban Tab Tao, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Pak Kaeng Riang, Ban Hin Hak dan Ban Dua Rai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Laem Mong Khoi.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Green River Hill Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ban Laem Mong Khoi ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Sam Khot Lang
2.5 bintang The Floating Houses dan Pae Pee Krong Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Raya Buri Resort dan River Kwai Park & Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Green River Hill Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Green River Hill Resort Ban Laem Mong Khoi.

Green River Hill Resort Ban Laem Mong Khoi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2190s