Hotel > Jepun > aoshimaOryuzako > Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku aoshima

 


  

Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku aoshima

3 star hotel    Aoshimanishi 1-16-2  4.3/5 "Cemerlang"  (15 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku aoshima

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 aoshima hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku Gambaran Umum
Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Oryuzako daripada aoshima, Jepun. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan pemilihan. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 0 dalam aoshima berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 21 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 5800 untuk JPY 12000.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Miyazaki-shiyakusho dan Shintomi-choyakuba. Miyakonojo-shiyakusho dan Kirishima-shiyakusho juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam aoshima.

Apabila aoshima, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Oryuzako dan Kisaki, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Miyazaki-shi, Tachibanadori dan Tsurushimacho juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat aoshima.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di aoshima ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Route-Inn Miyazaki Aoshima bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku. Juga dalam kawasan adalah Miyazaki Aoshima Palm Beach Hotel dan Aoshima Grand Hotel Miyazaki itu. Untuk pilihan lain cuba Aoshima Kanko Hotel Miyazaki yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku aoshima.

Hotel Grantia Aoshima Taiyokaku aoshima

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2971s