Hotel > Indonesia > Kota PadangSeberangpadang > Grand Sari Hotel Kota Padang

 


  

Grand Sari Hotel Kota Padang

3 star hotel    Jl. MH Thamrin No.48  2.9/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grand Sari Hotel Kota Padang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 35 Kota Padang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Grand Sari Hotel dalam Seberangpadang
Seberangpadang adalah penginapan kepada Grand Sari Hotel diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang berfungsi tetapi menyenangkan untuk bermalam di Kota Padang, Indonesia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 24th daripada hotel 35 dalam Kota Padang berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 49 dengan penempahan pada harga yang murah dari IDR 42 untuk IDR 57.9.

kawasan tempatan perbandingan seperti Seberangpadang dan Kampungdurian yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kota Padang. Damar, Induring dan Pampangan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Padang.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Grand Sari Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Padang ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Aliga Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Grand Sari Hotel. Juga dalam kawasan adalah Hotel Femina dan Edotel Bundo Kandung itu. Untuk pilihan lain cuba The Axana Hotel - Padang yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grand Sari Hotel Kota Padang.

Grand Sari Hotel Kota Padang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s