Hotel > Rusia > Krasnaya PolyanaEstosadok > Grand Polyana Krasnaya Polyana

 


  

Grand Polyana Krasnaya Polyana

5 star hotel    Achipsinskaya Str.16  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grand Polyana Krasnaya Polyana

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 17 Krasnaya Polyana hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mewah Penginapan
Grand Hotel Polyana adalah hotel luarbiasa terletak di Krasnaya Polyana Rusia dengan bintang Kedudukan 5. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 17 dalam Krasnaya Polyana berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 414 dengan penempahan pada harga yang murah dari RUB 10500 untuk RUB 35000.

Apabila Krasnaya Polyana, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Estosadok dan Guzeripl', kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kashtany, Krasnovol'sk Khosta dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Grand Hotel Polyana. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Krasnaya Polyana ada ke kiri.

Hotel berhampiran Estosadok
5 bintang Grand Hotel Polyana Villas dan Chalet Polyana Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Piramida Hotel dan Gala-Alpik Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Grand Hotel Polyana.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grand Polyana Krasnaya Polyana.

Grand Polyana Krasnaya Polyana

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s