Hotel > Malaysia > KuchingKampung Gersik > Grand Pinnacles Kuching Lodge

 


  

Grand Pinnacles Kuching Lodge

1 star hotel    Level 1 Lot 21,Blok G, Taman Sri Sarawak Mall, Jalan Borneo  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grand Pinnacles Kuching Lodge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


58th Kedudukan daripada 109 Kuching hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Grand Pinnacles Kuching Lodge
Grand Pinnacles Kuching Lodge adalah hotel mampu tetapi selesa yang mempunyai star rating 1. Hotel ini terletak di dalam kawasan Kampung Gersik daripada Kuching, Malaysia. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6.8 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 109 dalam Kuching, hotel ini kini menduduki tempat 58th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Pembantu Kunjungan dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan untuk tetamu bilik di Grand Pinnacles Kuching Lodge. Juga disediakan Cucian Kering dan pendingin hawa. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Bilik Bebas-Rokok, Photocopier dan Excursions.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 120 untuk MYR 335.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kampung Gersik dan Kampung Boyan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kuching. Kampung Surabaya, Kampung Panglima Seman Ulu dan Kampung Boyan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuching.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Grand Pinnacles Kuching Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kuching ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tune Hotel - Waterfront Kuching bintang 3 adalah berhampiran untuk Grand Pinnacles Kuching Lodge. Juga dalam kawasan adalah Hilton Kuching Hotel dan BATANG AI LONGHOUSE RESORT itu. Untuk pilihan lain cuba Pinnacles Kuching Lodge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grand Pinnacles Kuching Lodge. Grand Pinnacles Kuching Lodge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s