Hotel > Itali > Sauze d'OulxGad > Grand La Torre Sauze d'Oulx

 


  

Grand La Torre Sauze d'Oulx

4 star hotel    Via Della Torre 4  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grand La Torre Sauze d'Oulx

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 23 Sauze d'Oulx hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari cantik Penginapan
Selamat datang ke Grand Hotel La Torre 4bintang, penginapan pertengahan tetapi sangat bagus berhampiran Gad dalam Sauze d'Oulx, Itali. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 7th daripada sejumlah hotel 23 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Restoran Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 114 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 79 untuk EUR 229.

Apabila Sauze d'Oulx, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Gad dan Abbazia, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Abbaziz, Oulx dan Richardet juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sauze d'Oulx.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Grand Hotel La Torre. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Sauze d'Oulx ada ke kiri.

Hotel berhampiran Gad
3 bintang Hotel San Giorgio dan Assietta yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Appartamenti Abc Gestioni dan Florida Prata adalah alternatif yang hebat berhampiran Grand Hotel La Torre.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grand La Torre Sauze d'Oulx.

Grand La Torre Sauze d'Oulx

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s