Hotel > Amerika Syarikat > SpringNorth Forest > Grand Inn and Suites Houston Spring

 


  

Grand Inn and Suites Houston Spring

2 star hotel    17225 Hafer Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grand Inn and Suites Houston Spring

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 Spring hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Grand Inn and Suites Houston Gambaran Umum
Grand Inn and Suites Houston adalah hotel bajet yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan North Forest daripada Spring, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan pemotongan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 6 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 49.99 untuk USD 59.99. Terdapat 41 mampu tetapi selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Spring terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ponderosa Volunteer Fire Department dan KRBE-AM (Houston). Klein Volunteer Fire Department Station 2 dan Aldine Community Fire Department juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti North Forest dan Northview yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Spring. Chantilly Woods, Northridge Park dan Bammel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Spring.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Grand Inn and Suites Houston dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Spring ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Americas Best Value Inn-Houston FM 1960/ I-45 bintang 2 adalah berhampiran untuk Grand Inn and Suites Houston. Juga dalam kawasan adalah Americas Best Value Inn and Suites Houston FM 1960 dan STUDIO 6 HOUSTON SPRING itu. Untuk pilihan lain cuba Comfort Suites North Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grand Inn and Suites Houston Spring.

Grand Inn and Suites Houston Spring

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s