Hotel > Perancis > Sanary-sur-MerCuret > Grand Hôtel des Bains Sanary-sur-Mer

 


  

Grand Hôtel des Bains Sanary-sur-Mer

2 star hotel    Avenue Estienne d'Orves  4/5 "Cemerlang"  (57 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grand Hôtel des Bains Sanary-sur-Mer

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 12 Sanary-sur-Mer hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Grand Hôtel des Bains dalam Curet
Grand Hôtel des Bains adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Curet daripada Sanary-sur-Mer, Perancis. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.1 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Perancis. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 12 di kawasan itu.

Bilik
Grand Hôtel des Bains mempunyai 30 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari EUR 42 kepada EUR 120.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Grand Hôtel des Bains terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie de Sanary dan Baie de Bandol. Cap Sicie TV Tower dan Baie de la Seyne juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Sanary-sur-Mer.

Apabila Sanary-sur-Mer, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Curet dan Les Playes, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Le Brusc, Ollioules dan Six-Fours-les-Plages juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sanary-sur-Mer.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 7 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Mencari kadar Grand Hôtel des Bains dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sanary-sur-Mer ke kiri.

Hotel berhampiran Curet
3 bintang Soleil et Jardin dan Les Goelands yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hôtel Bel Azur dan Les Estivales adalah alternatif yang hebat berhampiran Grand Hôtel des Bains.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grand Hôtel des Bains Sanary-sur-Mer.

Grand Hôtel des Bains Sanary-sur-Mer

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s