Hotel > Itali > Sauze d'OulxGad > Hotel Gran Trun Sauze d'Oulx

 


  

Hotel Gran Trun Sauze d'Oulx

2 star hotel    Via Assietta 39  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Gran Trun Sauze d'Oulx

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 23 Sauze d'Oulx hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Hotel Gran Trun adalah penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Gad daripada Sauze d'Oulx, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.6. Daripada jumlah hotel 23 dalam Sauze d'Oulx, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 11 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 69 untuk EUR 320.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gad dan Abbazia yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Sauze d'Oulx. Abbaziz, Oulx dan Richardet juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sauze d'Oulx.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Gran Trun dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sauze d'Oulx ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Chalet Faure & Spa bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Gran Trun. Juga dalam kawasan adalah Grand Hotel Besson dan Hotel Gran Baita itu. Untuk pilihan lain cuba Florida Prata yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Gran Trun Sauze d'Oulx.

Hotel Gran Trun Sauze d'Oulx

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s