Hotel > Itali > IschiaCasamicciola Terme > Hotel Gran Paradiso Ischia

 


  

Hotel Gran Paradiso Ischia

4 star hotel    Via Principessa Margherita 20  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Gran Paradiso Ischia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


29th Kedudukan daripada 126 Ischia hotel Booking.com
Semak Harga

 


Menarik Penginapan berdekatan Casamicciola Terme
Hotel Gran Paradiso adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Casamicciola Terme daripada Ischia, Itali. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 126 Ischia dan berada di kedudukan nombor 29th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 50 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 195 untuk EUR 210.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Chiaolella dan Porto di Miseno. Dengan Museo di Baia Castel Sant'Elmo dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Ischia, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Casamicciola Terme dan Lacco Ameno, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Serrara Fontana, Monterone Barano d'Ischia dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Gran Paradiso. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ischia ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ischia Casamicciola Holiday House bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Gran Paradiso. Juga dalam kawasan adalah Hotel Pithaecusa dan Marina 10 Boutique&Design Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Paradise Island Hostel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Gran Paradiso Ischia. Hotel Gran Paradiso Ischia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s