Hotel > Amerika Syarikat > Los AngelesCrescent > Grafton on Sunset Los Angeles

 


  

Grafton on Sunset Los Angeles

3 star hotel    8462 Sunset Boulevard  3.6/5 "Baik"  (445 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Grafton on Sunset Los Angeles

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


133rd Kedudukan daripada 336 Los Angeles hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bersantai Grafton on Sunset
Grafton on Sunset adalah hotel menarik terletak di Los Angeles Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.2. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 336 Los Angeles dan berada di kedudukan nombor 133rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Grafton on Sunset mempunyai 108 gembira bilik dan kadar dari USD 199 kepada USD 399.

Lokasi
Sebagai 133rd yang paling popular dalam hotel Los Angeles terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Argyle Salon dan Globe Playhouse. Mac Center For Art And Architecture dan Los Angeles County Fire Department Station 7 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Los Angeles, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Crescent dan Norma Triangle, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. West Hollywood, Beverly Center dan Melrose juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Los Angeles.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Grafton on Sunset dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Los Angeles ke kiri.

Hotel berhampiran Crescent
4 bintang Mondrian Los Angeles in West Hollywood dan Mondrian A Morgans Hotel West Hollywood yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Mondrian Los Angeles Hotel dan Andaz West Hollywood adalah alternatif yang hebat berhampiran Grafton on Sunset.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Grafton on Sunset Los Angeles. Grafton on Sunset Los Angeles

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 6.4063s