Hotel > New Zealand > WellingtonHataitai > Gourmet Stay Wellington

 


  

Gourmet Stay Wellington

3.5 star hotel    25 Frederick St  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gourmet Stay Wellington

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 109 Wellington hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gourmet Stay Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 3.5 dalam Wellington, mencari lagi daripada Gourmet Stay, penginapan sangat selesa berhampiran Hataitai dalam New Zealand. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.9. Daripada jumlah hotel 109 dalam Wellington, hotel ini kini menduduki tempat 10th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Penjagaan Kanak-Kanak dan perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang disediakan untuk tetamu bilik di Gourmet Stay. Juga disediakan Bilik Bebas-Rokok dan Penyewaan Basikal. Tetamu juga boleh menggunakan Packed Lunches, Internet Connection (wireless) dan Coffee Shop/Cafeteria, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Gourmet Stay mempunyai 10 dicemburui bilik dan kadar dari NZD 84.15 kepada NZD 230.

Lokasi
Dengan hotel 109 dalam Wellington dan Gourmet Stay bertaraf 10th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lambton Harbour dan Oriental Bay . Balaena Bay Kio Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hataitai dan Newtown yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mount Victoria, Kilbirnie dan Kelburn juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Wellington.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Gourmet Stay. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Wellington ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Lodge in the City bintang 0 adalah berhampiran untuk Gourmet Stay. Juga dalam kawasan adalah Grand Mercure Century City Apartment dan Distinction Wellington, Century City Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Southern Cross Serviced Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gourmet Stay Wellington. Gourmet Stay Wellington

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3115s