Hotel > China > GuangzhouHuangpodong > Goten Hotel Guangzhou

 


  

Goten Hotel Guangzhou

3 star hotel    Bai Fu Plaza, No.168 North Bai Yun Rd  3.4/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Goten Hotel Guangzhou

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


243rd Kedudukan daripada 771 Guangzhou hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemilihan Penginapan berdekatan Huangpodong
Goten Hotel adalah hotel penapisan dan bersantai yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Huangpodong daripada Guangzhou, China. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8 - menjadikannya pilihan pemotongan. Daripada jumlah hotel 771 dalam Guangzhou, hotel ini kini menduduki tempat 243rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Goten Hotel mempunyai 71 bernas bilik dan kadar dari CNY 228 kepada CNY 248.2.

Apabila Guangzhou, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Huangpodong dan Jixianzhuang, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Tonghe, Xiaogang dan Jiahe juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Guangzhou.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Goten Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Guangzhou ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Home Inn - Guangzhou Baiyun Avenue bintang 3 adalah berhampiran untuk Goten Hotel. Juga dalam kawasan adalah Poly Hotel, Guangzhou dan Easeland Hotel Guangzhou itu. Untuk pilihan lain cuba China Smart Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Goten Hotel Guangzhou. Goten Hotel Guangzhou

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s