Hotel > Sepanyol > Santa Cristina de AroSolius > Golf Costa Brava Santa Cristina de Aro

 


  

Golf Costa Brava Santa Cristina de Aro

4 star hotel    Urb. Golf Costa Brava  5/5 "Pinggiran Bandar"  (17 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Golf Costa Brava Santa Cristina de Aro

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Santa Cristina de Aro hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bagus Penginapan
Golf Costa Brava bernas adalah penginapan4 bintang berhampiran Solius dalam Santa Cristina de Aro, Sepanyol. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan riben biru. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
Golf Costa Brava mempunyai 91 mulia bilik dan kadar dari EUR 65 kepada EUR 189.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Golf Costa Brava terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Campllong Mediumwave Transmitter dan Bar Can Franc. Dali Theatre and Museum dan Dali Museum juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Santa Cristina de Aro.

kawasan tempatan perbandingan seperti Solius dan Bell-Lloch yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Canyet, Romanyà de la Selva dan Sant Feliu de Guíxols juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Santa Cristina de Aro.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Golf Costa Brava. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Santa Cristina de Aro ada ke kiri.

Hotel berhampiran Solius
4 bintang Mas Tapiolas dan Salles Hotel Mas Tapiolas yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Camping Castell D'aro dan Hapimag Mas Nou adalah alternatif yang hebat berhampiran Golf Costa Brava.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Golf Costa Brava Santa Cristina de Aro.

Golf Costa Brava Santa Cristina de Aro

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s