Hotel > Australia > CoolangattaBilinga > Golden Shores Motel Coolangatta

 


  

Golden Shores Motel Coolangatta

3.5 star hotel    63 Golden Four Drive  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Golden Shores Motel Coolangatta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 9 Coolangatta hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Golden Shores Motel Gambaran Umum
Selamat datang ke Golden Shores Motel 3.5bintang, penginapan cemerlang berhampiran Bilinga dalam Coolangatta, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.1 - menjadikannya pilihan pemilihan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 9 Coolangatta dan berada di kedudukan nombor 18th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Golden Shores Motel mempunyai 10 julat-pertengahan bilik dan kadar dari AUD 99 kepada AUD 280.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Golden Shores Motel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Terranora Broadwater dan Rainbow Bay. Dog Bay dan Bingham Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 18th dalam Coolangatta.

Apabila Coolangatta, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Bilinga dan Tweed Heads, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tugun, Terranora dan Banora Point juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Coolangatta.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Golden Shores Motel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Coolangatta ke kiri.

Hotel berhampiran Bilinga
3.5 bintang Bila Vista Holiday Apartments dan Gold Coast Airport Motel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Kirra Surf Apartments dan Kirra Vista Holiday Units adalah alternatif yang hebat berhampiran Golden Shores Motel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Golden Shores Motel Coolangatta.

Golden Shores Motel Coolangatta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2646s