Hotel > Turki > YalikavakGokcebel > Golden Age Bodrum Hotel Yalikavak

 


  

Golden Age Bodrum Hotel Yalikavak

0 star hotel    Gökçebel Mh. 48990 Bodrum/Yalıkavak/Muğla  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Golden Age Bodrum Hotel Yalikavak

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 8 Yalikavak hotel Booking.com
Semak Harga

 


0 Bintang di Yalikavak
Golden Age Bodrum Hotel 4fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran Gokcebel dalam Yalikavak, Turki. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 8 dalam Yalikavak berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Golden Age Bodrum Hotel mempunyai 253 fungsi bilik dan kadar dari TRY 120 kepada TRY 216.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Golden Age Bodrum Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Agacbasi Limani dan Yalikavak Limani. Pasa Liman dan Gundogan Limani juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Yalikavak.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gokcebel dan Guendogan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Yalikavak. Farilya, Yaka dan Giris juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Yalikavak.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Golden Age Bodrum Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Yalikavak ada ke kiri.

Hotel berhampiran Gokcebel
0 bintang Cactus Fleur Beach dan Cactus Mirage Family Club yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk PRINCESS ARTEMISIA BOUTIQUE HOT dan Highlight Hotel - Boutique Class adalah alternatif yang hebat berhampiran Golden Age Bodrum Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Golden Age Bodrum Hotel Yalikavak.

Golden Age Bodrum Hotel Yalikavak

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s