Hotel > Tanzania > ZanzibarKendwa > Gold Zanzibar Beach House & Spa

 


  

Gold Zanzibar Beach House & Spa

5 star hotel    Kendwa  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gold Zanzibar Beach House & Spa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


36th Kedudukan daripada 54 Zanzibar hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mulia Penginapan di Zanzibar
Kendwa adalah penginapan kepada Gold Zanzibar Beach House & Spa diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang cemerlang untuk bermalam di Zanzibar, Tanzania. Pernilaian 5 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik canggih. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 54 Zanzibar dan berada di kedudukan nombor 36th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 67 dengan penempahan pada harga yang murah dari TZS 295 untuk TZS 1650.

Apabila Zanzibar, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kendwa dan Mwombali, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Kilindi, Kendwa Mchangani dan Utchwa Jua juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zanzibar.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Gold Zanzibar Beach House & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zanzibar ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hideaway of Nungwi Resort & Spa bintang 5 adalah berhampiran untuk Gold Zanzibar Beach House & Spa. Juga dalam kawasan adalah Diamonds Star of the East dan Diamonds La Gemma dell'Est itu. Untuk pilihan lain cuba Royal Zanzibar Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gold Zanzibar Beach House & Spa. Gold Zanzibar Beach House & Spa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s