Goibib Mountain Lodge

0 star hotel    B1 Main Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Goibib Mountain Lodge

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Goibib Mountain Lodge dalam
adalah penginapan kepada Goibib Mountain Lodge diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang bijak untuk bermalam di , . Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel dalam , hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 8 dengan penempahan pada harga yang murah dari 648 untuk 1296.

Apabila , keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. , dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Goibib Mountain Lodge. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan ada ke kiri.

Hotel berhampiran
bintang dan yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk dan adalah alternatif yang hebat berhampiran Goibib Mountain Lodge.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Goibib Mountain Lodge.

Goibib Mountain Lodge

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s