Hotel > United Kingdom > LondonBrick Lane > Go Native Aldgate East Apartments London

 


  

Go Native Aldgate East Apartments London

4 star hotel    33-35 Commercial Road, Aldgate East  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Go Native Aldgate East Apartments London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


689th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Go Native Aldgate East Apartments
Go Native Aldgate East Apartments adalah penginapan 3bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Brick Lane daripada London, United Kingdom. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 1078 London dan berada di kedudukan nombor 689th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 89.25 untuk GBP 282. Terdapat 28 bijak dan berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Go Native Aldgate East Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Aldgate High Street dan America Square. Aldgate dan Artizan Street juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 689th dalam London.

Apabila London, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Brick Lane dan Spitalfields, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Spitalfields, Shadwell dan Shoreditch juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Go Native Aldgate East Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan London ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Marlin Tower Bridge - Aldgate bintang 4 adalah berhampiran untuk Go Native Aldgate East Apartments. Juga dalam kawasan adalah City Hotel dan Truman House - Luxury Apartment sleeps 6 itu. Untuk pilihan lain cuba Times Square Serviced Apartments yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Go Native Aldgate East Apartments London. Go Native Aldgate East Apartments London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s