Hotel > United Kingdom > WindermereBowness-on-Windermere > Glenville House Windermere

 


  

Glenville House Windermere

4 star hotel    Lake Road  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (243 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Glenville House Windermere

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 97 Windermere hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Glenville House Gambaran Umum
Glenville House adalah penginapan bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Bowness-on-Windermere daripada Windermere, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 9.4 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 97 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di Glenville House. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan pendingin hawa. Terdapat juga kabel TV, Bilik Bebas-Rokok dan Pembuat kopi / teh disediakan semasa masa anda di Glenville House.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 52.2 untuk GBP 145. Terdapat 7 bijak dan berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Glenville House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Calgarth Hall dan Cowmire Hall. Hollin How dan Nether Hall in Westmoreland juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 9th dalam Windermere.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bowness-on-Windermere dan Troutbeck Bridge yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Troutbeck, Winster dan High Wray juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Windermere.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Glenville House. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Windermere ada ke kiri.

Hotel berhampiran Bowness-on-Windermere
0 bintang Chestnuts Guest House dan Woodlands yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Newstead dan Denehurst Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Glenville House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Glenville House Windermere. Glenville House Windermere

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s