Hotel > Ireland > GlengarriffCromwella Bridge > Glengarriff Park Hotel

 


  

Glengarriff Park Hotel

3 star hotel    The Village  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (177 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Glengarriff Park Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Glengarriff hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Glengarriff Park Hotel Gambaran Umum
Glengarriff Park Hotel adalah hotel baik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Cromwella Bridge daripada Glengarriff, Ireland. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.6 - menjadikannya pilihan cantik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Glengarriff Park Hotel. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Pencapaian Warga kurang upaya dan kolam renang.

Bilik
Glengarriff Park Hotel mempunyai 26 semua majlis bilik dan kadar dari EUR 50 kepada EUR 7070.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Glengarriff Park Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Castlelough Bay dan Cullenagh Tower. Dooneen Bridge dan Rossbehy Creek juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Glengarriff.

Apabila Glengarriff, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Cromwella Bridge dan Furkeal Bridge, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Barony Bridge, Crossterry Bridge Releagh dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Glengarriff Park Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Glengarriff ada ke kiri.

Hotel berhampiran Cromwella Bridge
3 bintang Casey's Hotel dan Dalewood Holiday Homes yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Harbour View Townhouses dan Eccles Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Glengarriff Park Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Glengarriff Park Hotel.

Glengarriff Park Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s