Hotel > Israel > TiberiasGinnosar > Ginosar Village Kibbutz Country Lodging Tiberias

 


  

Ginosar Village Kibbutz Country Lodging Tiberias

2 star hotel    Kibbutz Ginosar  2.5/5 "Sederhana"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ginosar Village Kibbutz Country Lodging Tiberias

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 52 Tiberias hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak Penginapan di Tiberias
Tempahlah perjalanan percutian Israel anda dan kekal di Ginosar Village Kibbutz Country Lodging 2 bintang, yang terletak di Tiberias berhampiran Ginnosar. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 21st daripada hotel 52 dalam Tiberias berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 75 dengan penempahan pada harga yang murah dari ILS 140 untuk ILS 258.

Lokasi
Sebagai 21st yang paling popular dalam hotel Tiberias terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mifraz Amnun dan Jisr Banat Ya`qub. Jisr Umm Butmah dan Jisr al Hawi juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Tiberias, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ginnosar dan Migdal, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Akhsanit Kare Deshe, Kahal dan Kefar Hittim juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tiberias.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ginosar Village Kibbutz Country Lodging dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tiberias ke kiri.

Hotel berhampiran Ginnosar
3 bintang Kibbutz Nof Ginosar Hotel dan Nof Ginosar Kibbutz Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Nof Ginossar Hotel dan Karei Deshe Youth Hostel & Guest House adalah alternatif yang hebat berhampiran Ginosar Village Kibbutz Country Lodging.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ginosar Village Kibbutz Country Lodging Tiberias. Ginosar Village Kibbutz Country Lodging Tiberias

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s