Hotel > India > TiruppurIrugur > Ginger Tirupur Tiruppur

 


  

Ginger Tirupur Tiruppur

3 star hotel    16-A4, Kangeyam Road, Sre Padminnie Gardens  2.5/5 "Sederhana"  (10 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ginger Tirupur Tiruppur

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Tiruppur hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak dan selesa Penginapan
Ginger Tirupur adalah hotel menarik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Irugur daripada Tiruppur, India. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penapisan dan bersantai. Daripada jumlah hotel 4 dalam Tiruppur, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 95 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 3499 untuk INR 3999.

Apabila Tiruppur, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Irugur dan Singanallur, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Pilamedu, Coimbatore dan Kotagiri juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tiruppur.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Ginger Tirupur dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tiruppur ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Velan Hotel Greenfields bintang 3 adalah berhampiran untuk Ginger Tirupur. Juga dalam kawasan adalah Hotel Angel dan Poppy's Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Le Meridien Coimbatore Hotel - Opening September 15, 2011 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ginger Tirupur Tiruppur.

Ginger Tirupur Tiruppur

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2383s