Hotel > India > BangaloreWhite Field > Ginger Bangalore

 


  

Ginger Bangalore

3 star hotel    128, EPIP Phase II, Opp. KTPO and SAP Labs, Whitefield,  1/5 ""  (152 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ginger Bangalore

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


380th Kedudukan daripada 242 Bangalore hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Ginger Bangalore Gambaran Umum
Ginger Bangalore cemerlang adalah penginapan3 bintang berhampiran White Field dalam Bangalore, India. Ulasan tetamu purata '' dengan skor pengguna 2. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 380th daripada hotel 242 dalam Bangalore berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Ginger Bangalore mempunyai 98 penarikan bilik dan kadar dari INR 2499 kepada INR 3999.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Mittal Tower dan BBMP. Dengan Surbhi Appt, Billekhahally, Bangalore Mysore Bank dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Bangalore, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti White Field dan Brookefield, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Doddanekundi, Marathahalli Munekollal dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ginger Bangalore. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bangalore ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Clarion Bengaluru bintang 5 adalah berhampiran untuk Ginger Bangalore. Juga dalam kawasan adalah Savannah Sarovar Premiere dan Fortune Select Trinity itu. Untuk pilihan lain cuba MGM Mark Whitefield yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ginger Bangalore. Ginger Bangalore

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2734s