Hotel > Australia > Gold CoastMiami > Gemini Court Holiday Apartments Gold Coast

 


  

Gemini Court Holiday Apartments Gold Coast

4 star hotel    45 Hayle Street  3.9/5 "Baik"  (132 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gemini Court Holiday Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


170th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gemini Court Holiday Apartments Gambaran Umum
Gemini Court Holiday Apartments adalah hotel 4sesuai terletak di Gold Coast Australia dengan bintang Kedudukan 4. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik pemilihan. Ia juga kini menduduki tempat 170th daripada hotel 412 dalam Gold Coast berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 399 untuk AUD 339. Terdapat 129 bermutu tinggi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 412 dalam Gold Coast dan Gemini Court Holiday Apartments bertaraf 170th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay . Redland Bay Perulpa Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Gold Coast, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Miami dan Little Burleigh, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Palm Beach, West Burleigh dan North Burleigh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Gemini Court Holiday Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Hotel berhampiran Miami
4 bintang Hillhaven Holiday Apartments dan Burleigh Beach Tower yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Swell Resort Burleigh Heads dan The Village at Burleigh adalah alternatif yang hebat berhampiran Gemini Court Holiday Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gemini Court Holiday Apartments Gold Coast. Gemini Court Holiday Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s