Hotel > Amerika Syarikat > National HarborPotomac Vista > Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor

 


  

Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor

4 star hotel    201 Waterfront Street  3.8/5 "Baik"  (1457 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 National Harbor hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Terang Gaylord National Resort & Convention Center
Selamat datang ke Gaylord National Resort & Convention Center 4bintang, penginapan mewah berhampiran Potomac Vista dalam National Harbor, Amerika Syarikat. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bergaya. Daripada jumlah hotel 2 dalam National Harbor, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 199 untuk USD 649. Terdapat 2000 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Gaylord National Resort & Convention Center terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Gaylord National Resort and Convention Center dan Notley Hall. Oxon Hill Fire Station Company 21 dan Woodrow Wilson Memorial Bridge juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam National Harbor.

kawasan tempatan perbandingan seperti Potomac Vista dan North Potomac Vista yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila National Harbor. River Bend Estates, Fort Foote Village dan New Glatz juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat National Harbor.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Gaylord National Resort & Convention Center dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di National Harbor ke kiri.

Hotel berhampiran Potomac Vista
4 bintang Gaylord National Resort and Spa dan Hampton Inn & Suites National Harbor/Alexandria Area yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Gaylord National Hotel And Conv Center dan Residence Inn National Harbor Washington, DC adalah alternatif yang hebat berhampiran Gaylord National Resort & Convention Center.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor.

Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.1250s