Hotel > Malaysia > Kota KinabaluKampung Gaya > Gaya Island Resort Kota Kinabalu

 


  

Gaya Island Resort Kota Kinabalu

5 star hotel    Malohom Bay, Pulau Gaya, Tunku Abdul Rahman Park  4.2/5 "Cemerlang"  (65 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gaya Island Resort Kota Kinabalu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 175 Kota Kinabalu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gaya Island Resort Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Kampung Gaya daripada Kota Kinabalu, Malaysia, Gaya Island Resort adalah indah5 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 175 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 121 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 710 untuk MYR 1110.

Lokasi
Dengan hotel 175 dalam Kota Kinabalu dan Gaya Island Resort bertaraf 6th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Telukan Likas dan Bangunan Yayasan Sabah . Telukan Gantian Telukan Sapangar dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kampung Gaya dan Kasuapan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kota Kinabalu. Istana, Kampung Sembulan dan Kampung Tanjung Aru juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Kinabalu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Gaya Island Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Kinabalu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gayana Eco Resort bintang 5 adalah berhampiran untuk Gaya Island Resort. Juga dalam kawasan adalah Bunga Raya Island dan Bunga Raya Island Resort & Spa itu. Untuk pilihan lain cuba Gaya Centre Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gaya Island Resort Kota Kinabalu. Gaya Island Resort Kota Kinabalu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s