Hotel > Jerman > SalemStefansfeld > Gasthof Adler Salem

 


  

Gasthof Adler Salem

3 star hotel    Schwedenstraße 17  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gasthof Adler Salem

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Salem hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Stefansfeld daripada Salem, Jerman, Gasthof Adler adalah cemerlang3 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 8.8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Salem berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan bernas menikmati beberapa kemudahan mampu tetapi selesa seperti Tempat Letak Kereta dan Restoran. Untuk kemudahan, Internet kelajuan tinggi dan Haiwan Bela Mesra disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Bilik Persidangan, Pembantu Kunjungan dan Bilik Bebas-Rokok, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 46 untuk EUR 76. Terdapat 11 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Gasthof Adler terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Gehrenbergturm dan Friedrichshafener Bucht. Sportclub 71 Doerflingen dan Ruchtal juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Salem.

Apabila Salem, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Stefansfeld dan Buggensegel, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Mimmenhausen, Weildorf dan Neufrach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Salem.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Gasthof Adler. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Salem ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pension Busch bintang 0 adalah berhampiran untuk Gasthof Adler. Juga dalam kawasan adalah Bodensee-Hotel Kreuz dan Gasthaus Sternen itu. Untuk pilihan lain cuba Sternen Hotel & Restaurant yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gasthof Adler Salem.

Gasthof Adler Salem

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s