Hotel > Slovenia > ZreceSpodnje Zrece > Garni Zvon Zrece

 


  

Garni Zvon Zrece

3 star hotel    Slomškova Ulica 2  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Garni Zvon Zrece

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 10 Zrece hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Dicemburui Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Spodnje Zrece daripada Zrece, Slovenia, Garni Hotel Zvon adalah mudah tetapi menyeronokkan3 bintang penginapan. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 55 untuk EUR 110. Terdapat 15 gembira bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Zrece terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Trbvolje Power Plant Chimney dan Domzale radio mast. Krvavec TV Tower dan Chimney of Ljubljana Thermal Power Station juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Zrece, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Spodnje Zrece dan Boharina, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Zece, Zlakova dan Stranice juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zrece.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Garni Hotel Zvon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zrece ke kiri.

Hotel berhampiran Spodnje Zrece
3 bintang Hotel Smogavc dan Hotel Atrij yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Terme Zrece Villas dan Terme Zrece - Hotel Vital adalah alternatif yang hebat berhampiran Garni Hotel Zvon.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Garni Zvon Zrece.

Garni Zvon Zrece

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6836s