Hotel > Switzerland > LeukerbadGemmipass > Hotel Garni Paradis Leukerbad

 


  

Hotel Garni Paradis Leukerbad

2 star hotel    Kunibergstr.14  4/5 "Cemerlang"  (16 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Garni Paradis Leukerbad

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 60 Leukerbad hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


2 Bintang di Leukerbad
Tempahlah perjalanan percutian Switzerland anda dan kekal di Hotel Garni Paradis 2 bintang, yang terletak di Leukerbad berhampiran Gemmipass. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Switzerland. Daripada jumlah hotel 60 dalam Leukerbad, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Garni Paradis mempunyai 22 penarikan bilik dan kadar dari CHF 80 kepada CHF 220.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Garni Paradis terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Stuetze der Seilbahn Gant-Hohtaelli dan Stuetze 5 der Felskinnbahn. Ganterbruecke dan Betempshutte juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Leukerbad.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gemmipass dan Larsi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Leukerbad. Miliut, Inden dan Albinen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Leukerbad.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Garni Paradis. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Leukerbad ada ke kiri.

Hotel berhampiran Gemmipass
3 bintang Haus Annelise dan Haus Schierli yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Heilquelle dan Kur & Ferienhaus Volksheilbad adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Garni Paradis.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Garni Paradis Leukerbad. Hotel Garni Paradis Leukerbad

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s