Hotel > Jerman > Garmisch-PartenkirchenGarmisch > Hotel Garni Brunnthaler Garmisch-Partenkirchen

 


  

Hotel Garni Brunnthaler Garmisch-Partenkirchen

3 star hotel    Klammstrasse 31  4.3/5 "Cemerlang"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Garni Brunnthaler Garmisch-Partenkirchen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 54 Garmisch-Partenkirchen hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Garni Brunnthaler Gambaran Umum
Hotel Garni Brunnthaler adalah hotel pemilihan terletak di Garmisch-Partenkirchen Jerman dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan gembira. Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 54 dalam Garmisch-Partenkirchen berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, Pusat Kecantikan Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pembantu Kunjungan. Terdapat juga pendingin hawa, Lif dan Bilik Bebas-Rokok disediakan semasa masa anda di Hotel Garni Brunnthaler.

Bilik
Hotel Garni Brunnthaler mempunyai 22 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari EUR 60 kepada EUR 140.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran AFN-Mittelwellensender Garmisch-Partenkirchen dan Helblinghaus. Dengan Maria-Theresien-Strasse Hofburg Innsbruck dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Garmisch-Partenkirchen, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Garmisch dan Partenkirchen, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Riess, Schmolz dan Hammersbach juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Garmisch-Partenkirchen.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Garni Brunnthaler dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Garmisch-Partenkirchen ke kiri.

Hotel berhampiran Garmisch
3 bintang Hilleprandt dan Hotel Zugspitze yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Freiraum Zentral dan Treff Hotel Alpina adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Garni Brunnthaler.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Garni Brunnthaler Garmisch-Partenkirchen. Hotel Garni Brunnthaler Garmisch-Partenkirchen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s