Hotel > India > BenaresRamnagar > Ganga Fuji Home Benares

 


  

Ganga Fuji Home Benares

1 star hotel    D 7/21, Sakarkand gali, Meer Ghat, Near Dashashwamendh Ghat  3/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ganga Fuji Home Benares

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


45th Kedudukan daripada 84 Benares hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ganga Fuji Home dalam Ramnagar
Ganga Fuji Home adalah penginapan mampu dengan bintang Kedudukan 1, yang terletak di kawasan Ramnagar daripada Benares, India. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh India. Ia juga kini menduduki tempat 45th daripada hotel 84 dalam Benares berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Ganga Fuji Home mempunyai 20 pemotongan bilik dan kadar dari INR 1200 kepada INR 1200.

Apabila Benares, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ramnagar dan Kakarmatha, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Mangari, Tikri Kalan Pura Raghunath dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ganga Fuji Home. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Benares ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Monu Family Paying Guest House bintang 1 adalah berhampiran untuk Ganga Fuji Home. Juga dalam kawasan adalah Ganpati Guest House dan Lord Vishnu Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Suraj Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ganga Fuji Home Benares. Ganga Fuji Home Benares

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s