Hotel > Amerika Syarikat > Glen EllenEldridge > Gaige House Glen Ellen

 


  

Gaige House Glen Ellen

4 star hotel    13540 Arnold Drive  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (215 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gaige House Glen Ellen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Glen Ellen hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gaige House dalam Eldridge
Gaige House penarikan adalah penginapan4 bintang berhampiran Eldridge dalam Glen Ellen, Amerika Syarikat. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bijak dan selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 3 Glen Ellen dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Gaige House mempunyai 23 cemerlang bilik dan kadar dari USD 275 kepada USD 575.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Glen Ellen Fire Protection District Station 1 Headquarters dan Department of Forestry and Fire Protection Glen Ellen Station. Dengan House of Happy Walls Sonoma State Home dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Eldridge dan Waldrue Heights yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Glen Ellen. Kenwood, Lawndale dan Oakmont juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Glen Ellen.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Gaige House. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Glen Ellen ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Chauvet Vacation Rentals bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Gaige House. Juga dalam kawasan adalah Olea Hotel dan JACK LONDON LODGE itu. Untuk pilihan lain cuba Kenwood Inn & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gaige House Glen Ellen.

Gaige House Glen Ellen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s