Hotel > Australia > Jabiru > Gagudju Lodge Cooinda Jabiru

 


  

Gagudju Lodge Cooinda Jabiru

3.5 star hotel    Via Kakadu Highway, Jim Jim, Cooindah  4/5 "Cemerlang"  (157 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Gagudju Lodge Cooinda Jabiru

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Jabiru hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gagudju Lodge Cooinda Gambaran Umum
Gagudju Lodge Cooinda adalah hotel baik terletak di Jabiru Australia dengan bintang Kedudukan 3.5. Pernilaian 3.5 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menyeronokan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Jabiru dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Gagudju Lodge Cooinda. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 48 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 136 untuk AUD 335.

Apabila Jabiru, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti dan , kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. , dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Gagudju Lodge Cooinda. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Jabiru ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kakadu Culture Camp bintang 2 adalah berhampiran untuk Gagudju Lodge Cooinda. Juga dalam kawasan adalah Mary River Park dan Aurora itu. Untuk pilihan lain cuba Gagudju Crocodile Holiday Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Gagudju Lodge Cooinda Jabiru.

Gagudju Lodge Cooinda Jabiru

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s