Hotel > Jepun > Kami-furanoNaka-furano > Furano Hops Hotel Kami-furano

 


  

Furano Hops Hotel Kami-furano

3 star hotel    Nishi 2-sen Kita 25-go  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Furano Hops Hotel Kami-furano

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Kami-furano hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Penginapan di Kami-furano
Panduan Terletak di kawasan yang Naka-furano daripada Kami-furano, Jepun, Furano Hops Hotel adalah penarikan3 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Daripada jumlah hotel 1 dalam Kami-furano, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 34 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 18000 untuk JPY 26000.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Kamifurano-choyakuba dan Nakafurano-choyakuba. Dengan Furano-shiyakusho Bibai-shiyakusho dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Kami-furano, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Naka-furano dan Shimo-furano, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Furano, Shimanoshita dan Chashinai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kami-furano.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Furano Hops Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kami-furano ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Furano Hops Tohas Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Furano Hops Hotel. Juga dalam kawasan adalah Furano La Terre dan Furano Resort Orika itu. Untuk pilihan lain cuba Popuri yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Furano Hops Hotel Kami-furano.

Furano Hops Hotel Kami-furano

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6719s