Hotel > Perancis > Saint-ÉtienneLe Brule > Hotel Furania Saint-Étienne

 


  

Hotel Furania Saint-Étienne

2 star hotel    18 Rue De La Résistance  3.8/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Furania Saint-Étienne

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 17 Saint-Étienne hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bernas Hotel Furania
Hotel Furania gembira adalah penginapan2 bintang berhampiran Le Brule dalam Saint-Étienne, Perancis. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Perancis. Daripada jumlah hotel 17 dalam Saint-Étienne, hotel ini kini menduduki tempat 6th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 34 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 50 untuk EUR 110.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Saint-Étienne terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk La Tour du Seigneur dan Tour de la Prison. Le Pont Vieux dan Le Pont Neuf juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Le Brule dan Saint-Priest-en-Jarez yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Villars, La Tour-en-Jarez dan L'Etrat juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saint-Étienne.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Furania. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Saint-Étienne ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hôtel Tenor*** bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Furania. Juga dalam kawasan adalah Residhotel St Etienne Centre dan H´+¢tel Tenor itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Du Cheval Noir yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Furania Saint-Étienne.

Hotel Furania Saint-Étienne

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s