Hotel > Bahrain > ManamaUmm ash Sha`um > Frsan Hotel Manama

 


  

Frsan Hotel Manama

3 star hotel    Al Hoora, Exhibition Avenue  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Frsan Hotel Manama

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 146 Manama hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Frsan Hotel dalam Umm ash Sha`um
Frsan Hotel 3 bintang adalah penginapan berfungsi tetapi menyenangkan dalam Umm ash Sha`um, dalam Manama, Bahrain. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.7 harta daripada 10. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 146 Manama dan berada di kedudukan nombor 34th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Frsan Hotel mempunyai 44 semua majlis bilik dan kadar dari BHD 35 kepada BHD 60.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Frsan Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Dawhat al Qudaybiyah dan Dawhat al Muharraq. Dawhat az Zimmah dan Dawhat al Manamah juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 34th dalam Manama.

kawasan tempatan perbandingan seperti Umm ash Sha`um dan Al Mahuz yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Al Ghurayfah, Halat Abu Mahir dan Al Jufayr juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Manama.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Frsan Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Manama ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ramee Baisan Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Frsan Hotel. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Express Bahrain dan Holiday Villa Bahrain Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Summerland Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Frsan Hotel Manama. Frsan Hotel Manama

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s