Hotel > Australia > PerthFremantle > Fremantle Stay WA Perth

 


  

Fremantle Stay WA Perth

0 star hotel    23 Adelaide Street, Fremantle   3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fremantle Stay WA Perth

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


84th Kedudukan daripada 138 Perth hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Fremantle Stay WA dalam Fremantle
Fremantle Stay WA bijak adalah penginapan0 bintang berhampiran Fremantle dalam Perth, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7 - menjadikannya pilihan mampu. Daripada jumlah hotel 138 dalam Perth, hotel ini kini menduduki tempat 84th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 140 untuk AUD 170. Terdapat 3 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 84th yang paling popular dalam hotel Perth terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bathers Bay dan Fremantle Bridge. Crab Bay dan Stirling Bridge juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Fremantle dan North Fremantle yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Perth. Beaconsfield, East Fremantle dan Bicton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Perth.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Fremantle Stay WA dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Perth ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Gallery Suites bintang 4 adalah berhampiran untuk Fremantle Stay WA. Juga dalam kawasan adalah Bannister Suites Fremantle dan Sundancer Backpackers itu. Untuk pilihan lain cuba Backpackers Inn Fremantle yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fremantle Stay WA Perth. Fremantle Stay WA Perth

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s