Hotel > Israel > NahariyyaMa`bara > Frank Nahariyya

 


  

Frank Nahariyya

3 star hotel    4 Ha'aliya St.  4.3/5 "Cemerlang"  (17 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Frank Nahariyya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 7 Nahariyya hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Frank Nahariyya dalam Ma`bara
Ma`bara adalah penginapan kepada Frank Nahariyya diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang julat-pertengahan untuk bermalam di Nahariyya, Israel. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bersantai. Daripada jumlah hotel 7 dalam Nahariyya, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah ILS 95 untuk ILS 190. Terdapat 49 bijak dan berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 7 dalam Nahariyya dan Frank Nahariyya bertaraf 3rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Akko Mediumwave Transmitter, Mast West dan Akko Radio Tower . Bahr es Slaiyeb Gesher Gibborim dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Nahariyya, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ma`bara dan `Evron, kedua-dua yang dekat dengan hotel. `En Sara, El Mazra`a dan Sa`ar juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nahariyya.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Frank Nahariyya. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nahariyya ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ga'aton Motel bintang 0 adalah berhampiran untuk Frank Nahariyya. Juga dalam kawasan adalah Madison Hotel Nahariya dan Erna Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Shtarkman Erna Boutique Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Frank Nahariyya.

Frank Nahariyya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s