Hotel > New Zealand > MethvenGlenroy > Forest Lodge Methven

 


  

Forest Lodge Methven

0 star hotel    140 Forest Drive  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Forest Lodge Methven

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 5 Methven hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan di Methven
Forest Lodge adalah hotel fungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Glenroy daripada Methven, New Zealand. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 5 Methven dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Forest Lodge mempunyai 16 bijak bilik dan kadar dari NZD 195 kepada NZD 195.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Forest Lodge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Gunyah dan Wairiri Lodge. Terrace Lodge dan Blast Lodge juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Methven.

kawasan tempatan perbandingan seperti Glenroy dan Allenton yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Methven. ASHBURTON, Netherby dan Tinwald juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Methven.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Forest Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Methven ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pinedale Backpacker Lodge And Apartment Methven bintang 0 adalah berhampiran untuk Forest Lodge. Juga dalam kawasan adalah Beluga Luxury Lodge dan Ski Time Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba Methven Motel & Apartments Methven yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Forest Lodge Methven.

Forest Lodge Methven

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s