Hotel > Belanda > NieuweschansOudezijl > Fontana Resort Bad Nieuweschans

 


  

Fontana Resort Bad Nieuweschans

4 star hotel    Weg naar de Bron 3-9  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Fontana Resort Bad Nieuweschans

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Nieuweschans hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Riben Biru Fontana Resort Bad Nieuweschans
Fontana Resort Bad Nieuweschans adalah penginapan mulia dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Oudezijl daripada Nieuweschans, Belanda. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan julat-pertengahan. Daripada jumlah hotel 3 dalam Nieuweschans, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan bermutu tinggi menikmati beberapa kemudahan semua majlis seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 88 untuk EUR 249. Terdapat 67 penarikan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Fontana Resort Bad Nieuweschans terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Fernmeldeturm Emden dan Watertoren. Watertoren dan Nulweg Brug juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Nieuweschans.

kawasan tempatan perbandingan seperti Oudezijl dan Bunderneuland yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Oude Statenzijl, Hardenberg dan Drieborg juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nieuweschans.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Fontana Resort Bad Nieuweschans. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nieuweschans ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk De Vesting bintang 0 adalah berhampiran untuk Fontana Resort Bad Nieuweschans. Juga dalam kawasan adalah Hotel Leeuwerik dan 't Daglonershuisje itu. Untuk pilihan lain cuba De Stelmakerij yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Fontana Resort Bad Nieuweschans.

Fontana Resort Bad Nieuweschans

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s