Hotel > Andorra > Sant Julià de LòriaAixovall > Hotel Folch Sant Julià de Lòria

 


  

Hotel Folch Sant Julià de Lòria

3 star hotel    De Loria, 6  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Folch Sant Julià de Lòria

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 8 Sant Julià de Lòria hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Hotel Folch
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Sant Julià de Lòria, mencari lagi daripada Hotel Folch, penginapan pemotongan berhampiran Aixovall dalam Andorra. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 8 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Folch mempunyai 125 bijak dan selesa bilik dan kadar dari EUR 33.5 kepada EUR 246.25.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Pont de Fontaneda dan Pont de la Margineda. Dengan Pont d' Aixovall Palanca de la Borda del Sabater dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Aixovall dan Aubinya yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Sant Julià de Lòria. La Margineda, Juberri dan Aixas juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sant Julià de Lòria.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Hotel Folch dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sant Julià de Lòria ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Co-Princeps bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Folch. Juga dalam kawasan adalah Husa Imperial dan Hotel Pol itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Sol-Park yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Folch Sant Julià de Lòria.

Hotel Folch Sant Julià de Lòria

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2695s