Hotel > Sepanyol > Pegueraes Camp de Mar > Hotel Flor Los Almendros Peguera

 


  

Hotel Flor Los Almendros Peguera

3 star hotel    Bulevar de Peguera, 36  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Flor Los Almendros Peguera

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 13 Peguera hotel Booking.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Peguera
Hotel Flor Los Almendros 3 bintang adalah penginapan julat-pertengahan dalam es Camp de Mar, dalam Peguera, Sepanyol. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 13 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 30 untuk EUR 66. Terdapat 67 mampu tetapi selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti es Camp de Mar dan Cala Fornells yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Costa de la Calma, Santa Ponsa dan es Capdellà juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Peguera.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Flor Los Almendros. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Peguera ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Gaya bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Flor Los Almendros. Juga dalam kawasan adalah Apartamentos Ran de Mar dan Apartamentos Niza itu. Untuk pilihan lain cuba Hostal Neptuno yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Flor Los Almendros Peguera.

Hotel Flor Los Almendros Peguera

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s